BABIS DE GRIEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1269 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babis de Griek. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 20:57 Bestelling kwam belachelijk laat. Als je belt krijgt je te horen ‘is onderweg en snel bij u’ vervolgens kan je nog een half uur wachten. Word geen excuses gemaakt alleen maar smoesjes verzonnen en onzin verhalen opgehangen. Eten is goed.
17 jun 2024 om 12:49 18.15 uur besteld, 20.30 uur gebeld om te vragen waar het bleef; 'het is onderweg.' 21.10 uur weer maar eens gebeld en toen deed meneer heel onbeleefd; dat ik ongeduldig was om na 3 uur weer eens te bellen! Eten was lekker, maar dit kan echt niet.
14 jun 2024 om 21:41 Ondanks dat er verwarring was over adres toch bezorgd. Het was lekker en warm..
31 mei 2024 om 17:09 Mięso mega suche i prawie spalone, kalmary pływające w tłuszczu, a czas dostawy, aż 2 godziny, a miało być w 1 godzinę i nikt nas nie poinformował o opóźnieniu
26 mei 2024 om 20:43 Door de drukte kwam de bestelling een uur later dan de afgesproken tijd. Na 20 min te laat kregen we een telefoontje dat ze het erg druk hadden en de bezorger zo zou vertrekken. Vlees was lekker, maar friet was slap.
19 mei 2024 om 20:45 Voor derde keer geprobeerd. Eerste keer compleet verkeerd gerecht bezorgd, tweede keer en nu veel te lang geduurd en eten bijna koud. Ik krijg de indruk dat bezorgen bij hen op de tweede plaats komt en eerst wordt verzameld voordat wordt bezorgd.
19 mei 2024 om 19:08 Friet te weinig en er zat geen garnalensaus bij de zalm....doorgegeven en er is niks mee gedaan.
19 mei 2024 om 11:18 Bestelling geleverd op de opgegeven tijd. Alles was lekvrij verpakt en nog prima op temperatuur. De gerechten en bijgerechten waren heerlijk.
13 mei 2024 om 11:18 Om 16:00 uur besteld en om 17:00 bezorgd, dus best prima. Vriendelijke bezorger. Eten was zalig we hebben genoten
10 mei 2024 om 21:28 Rond het middaguur al de bestelling doorgegeven, werd pas een half uur na de opgegeven tijd gebracht. Toen ik belde ging de bestelling 'toevallig' net de deur uit. De souvlaki was koud, de friet was slap, maar de gyros was echt heerlijk.
7 mei 2024 om 16:42 Goed eten.
6 mei 2024 om 21:26 Bezorgtijd duurde ietswat lang, maar kwamen wel op de aangegeven tijd aan. Vriendelijke bezorger en eten was prima prijs/kwaliteit.