BABIS DE GRIEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1078 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babis de Griek. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:26 De friet was koud. Te weinig friet voor 2 personen.En het duurde wat langer voordat ze er waren. Waardoor het eten lauw was.
26 jan 2023 om 17:00 Food was good as always but packing this time was obviously rushed, part of gyros was fallen out of pita. It made us feel like we are served as some kind of nuances. We will give Babis one more chance, if service won't improve, we won't order anymore
23 jan 2023 om 20:49 Eten lauw
21 jan 2023 om 22:27 Eten smaakte goed zoals altijd, wel jammer dat we maar een klein zakje friet voor teee personen erbij kregen. Bezorging duurde gigantisch lang, werd na een uur gebeld dat het eten eraan kwam en toen moesten we alsnog een half uur wachten.
20 jan 2023 om 19:43 2 uur moeten wachten op me eten. Eten was lauw, waardoor de gyros taai werd.
19 jan 2023 om 19:56 Prima eten! Voor herhaling vatbaar.
14 jan 2023 om 23:01 Weer héérlijk gegeten.
14 jan 2023 om 14:21 Food as good as always but delivery took too long
14 jan 2023 om 10:08 Heerlijk gegeten, super vriendelijke bezorgster. Tussentijds netjes gebeld over de bezorgtijd.
13 jan 2023 om 19:52 4 uur besteld eerste tijd die je kon aangeven was17.15 uiteindelijk was het er pas om 6 uur twee uur …. Voor de rest was het eten heerlijk mssr bezorgen is een drama
8 jan 2023 om 19:48 Duurt veel te lang al 2x 2 uur moeten wachten
5 jan 2023 om 20:56 Eten was goed. Vlees was heerlijk mals.