BABIS DE GRIEK

BABIS DE GRIEK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 924 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babis de Griek. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:30 Het eten kwam sneller dam verwacht en ik werd netjes gebeld dat ze voor het hek stonden. Het eten was goed warm en echt heeeerlijk ! Ik ga zeker vaker bestellen!
15 mei 2022 om 19:40 Snelle bezorging en heerlijk eten
13 mei 2022 om 21:36 Lekker warm eten, vriendelijke bezorgerster, top.
9 mei 2022 om 8:50 Prima maaltijd precies op de gewenste tijd bezorgd
8 mei 2022 om 20:41 Eten was om 16.55 besteld en ze kwamen rond 18.55 stond op de bon 18.00 uur afleveren, was een uur te laat
7 mei 2022 om 21:35 Op tijd bezorgd en het eten was erg lekker
6 mei 2022 om 19:46 Eten was zeer smakelijk.
5 mei 2022 om 19:55 Omdat wij graag Grieks eten , ook in het restaurant, bestellen we meerdere keren per jaar bij Babis, eten smaakt prima, doch de laatste drie keer een wachttijd van 2 uur + Wat wij opzich niet eens zo erg vinden , de koude maaltijd wel 28° gemeten
5 mei 2022 om 10:58 De broodjes gyros waren heerlijk en ga zeker nog een keer bestellen! Enige minpuntje was dat de broodjes nog maar lauw waren bij bezorging
5 mei 2022 om 10:46 Friet was taai. Groente zag er niet vers uit.
1 mei 2022 om 20:28 Heerlijk gegeten
28 apr 2022 om 18:13 Op de gyros na toppie gyros was harder dan normaal